God’s Vingerafdruk

‘Daarom zult u de HEERE, uw God, liefhebben met heel uw hart, met heel uw ziel en met heel uw kracht. Deze woorden, die ik u heden gebied, moeten in uw hart zijn. U moet ze uw kinderen inprenten en erover spreken, als u in uw huis zit en als u over de weg gaat, als u neerligt en als u opstaat. U moet ze als een teken op uw hand binden en ze moeten als een voorhoofdsband tussen uw ogen zijn. U moet ze op de deurposten van uw huis en op uw poorten schrijven.

Bovenstaande opdracht lezen we in de Bijbel: Deuteronomium 6:5-9

God’s vingerafdruk is uniek! Vanuit elk Bijbelboek is er een tekst opgenomen. Mooi om cadeau te geven, maar ook als aanleiding voor een mooi gesprek en om er elke dag aan herinnerd te worden wie God voor ons is.

De poster met God’s Vingerafdruk is bij ons te bestellen in 2 maten: 40×50 en 50×70 cm. God’s vingerafdruk bieden wij aan in 3 Bijbelvertalingen; Statenvertaling, de Herziene Statenvertaling en de Bijbel in gewone taal. De posters met de afbeelding van God’s vingerafdruk worden gedrukt op prachtig gebroken wit ongestreken Biotop papier (FSC gecertificeerd). Je koopt deze posters gemakkelijk online via onze webshop: https://www.uniquepresents.nl/product-categorie/posters/

Ben je op zoek naar een afwijkende maat, neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. De afbeelding van God’s vingerafdruk kunnen wij ook leveren als muursticker of geprint op behang. Neem ook hiervoor contact met ons op. Wij verzorgen volledig maatwerk. Heb je wensen of ideeën om God’s vingerafdruk op een andere manier toe te passen? Laat het ons weten, wij denken graag mee en helpen graag bij het uitwerken hiervan.

Binnenkort is de poster van God’s vingerafdruk ook verkrijgbaar met de Duitse tekst uit de Lutherbibel 2017.

Top
De waardering van www.uniquepresents.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 25 reviews.